Copyright © Pumpulunchi
Wat je met Liefde plant Raakt nooit uitgebloeid !!
Nieuws Beste Pumpulunchi’s Hoe gaat het met jullie? Wij wensen jullie een vrolijk pasen en veel gezondheid toe! Namens alle leidsters van Pumpulunchi. Selena, Rinaily, Marvis, Santa, Sara, Syndra P.S. wij missen jullie! De oudercommissie: Even voorstellen. Dag, mijn naam is Sannine. Ik ben de moeder van Oscar (die op de dagopvang zit) en jannes (nu nog thuis, maar hopelijk vanaf medio 2020 ook van de partij op Pumpulunchi). Ik werk in Amsterdam dus halen en brengen doen Oscars vader (Harm) en oppas (Els) vaak. Ik hoop echter met mijn taak als secretaris in de Odercommissie een zinvolle bijdrage te kunnen leveren aan de geweldige fijne plek die Syndra onze kinderen biedt! Nieuws vanuit de BSO: Komende weken gaan we samen met de kinderen de BSO-regels vaststellen. Elk jaar nemen wij de tijd om de regels te bespreken en samen met de kinderen op te schrijven en duidelijk te maken! Uitgangspunt is: wat je niet leuk vindt dat een ander bij je doet, doe dat ook niet bij een ander!!! De woensdagmiddag: Woensdagmiddag is voor ons creamiddag! Dit hebben de kinderen al gedaan: onderlegger knutselen met doppen, vlieger maken van stof en ketting en armbanden gemaakt met kralen! De leerklas(voormalige bijlesklas) Binnenkort start de leerklas. Meer informatie over de leerklas volgt nog! Oudercommissie In het volgende document kunt u vinden wat dit inhoud. Oudercommisie Jaarplanning Werken met schriftelijke overdracht: Sinds kort hanteren wij een mapje voor de overdracht voor kindjes tot 3 jaar. Denkt u eraan om deze map steeds mee te nemen? Doorgeven van de opvangdagen: Zoals u weet is het voor ons zeer belangrijk om op tijd te weten of uw kind(eren) komt(en) tijdens de vakanties. Weten wij al of uw opvang nodig heeft en hoe laat uw kind gebracht wordt tijdens de meivakantie? Geef het komende week door! Dit kan via de mail of whatsapp! Feest/vrije dagen: In verband met de feestdagen is Pumpulunchi gesloten op: * vrijdag 19 april 2019 i.v.m Goede Vrijdag * maandag 22 april 2019 Tweede paasdag * donderdag 30 mei 2019 Hemelvaartdag * vrijdag 31 mei 2019 * maandag 10 juni 2019 tweede Pinksterdag * Buitenspeeldag: woensdag 12 juni 2019 Pumpulunchi gaat in samenwerking met buurthuis de Boemerang de kar trekken voor het organiseren van de buitenspeeldag. Tijd: 13.00-17.00 Tijdens deze middag mogen de kinderen spelletjes op straat spelen. (Planetenlaan) Vind u het leuk om een spel te begeleiden of heeft u ideeën hiervoor? Dan horen wij dat graag!
08-03-2020
Coronavirus: Aanwijzing RIVM voor Noord-Brabant
Het RIVM adviseert inwoners van de provincie Noord-Brabant bij verkoudheid, hoesten of koorts hun sociale contacten te beperken. Dit betekent: blijf thuis. Voor een kinderopvanglocatie kan dit betekenen dat er minder kinderen en minder medewerkers zijn.
Copyright © Pumpulunchi
Site map Disclaimer Algemene voorwaarden
Wat je met Liefde plant Raakt nooit uitgebloeid !!
Nieuws De oudercommissie: Even voorstellen. Dag, mijn naam is Sannine. Ik ben de moeder van Oscar (die op de dagopvang zit) en jannes (nu nog thuis, maar hopelijk vanaf medio 2020 ook van de partij op Pumpulunchi). Ik werk in Amsterdam dus halen en brengen doen Oscars vader (Harm) en oppas (Els) vaak. Ik hoop echter met mijn taak als secretaris in de Odercommissie een zinvolle bijdrage te kunnen leveren aan de geweldige fijne plek die Syndra onze kinderen biedt! Nieuws vanuit de dagopvang: De kinderen waren gedurende 4 weken bezig met het thema: Mijn lichaam en ik! Ze hebben liedjes en versjes geleerd en in de groep hingen de knutselwerkjes. Wat hadden ze genoten tijdens het natekenen van hunzelf! De foto's hiervan staan op fb! Nieuws vanuit de BSO: Komende weken gaan we samen met de kinderen de BSO-regels vaststellen. Elk jaar nemen wij de tijd om de regels te bespreken en samen met de kinderen op te schrijven en duidelijk te maken! Uitgangspunt is: wat je niet leuk vindt dat een ander bij je doet, doe dat ook niet bij een ander!!! De woensdagmiddag: Woensdagmiddag is voor ons creamiddag! Dit hebben de kinderen al gedaan: onderlegger knutselen met doppen, vlieger maken van stof en ketting en armbanden gemaakt met kralen! De leerklas(voormalige bijlesklas) Binnenkort start de leerklas. Meer informatie over de leerklas volgt nog! Oudercommissie In het volgende document kunt u vinden wat dit inhoud. Oudercommisie Jaarplanning Werken met thema’s en schriftelijke overdracht: Bij de dagopvang starten wij na de meivakantie met thema: Kleuren en Vormen. Meer informatie hierover volgt! Sinds kort hanteren wij een mapje voor de overdracht voor kindjes tot 3 jaar. Denkt u eraan om deze map steeds mee te nemen? De BSO: Komende week gaat de BSO-kinderen verrassings haasjes maken rondom het thema Pasen! Doorgeven van de opvangdagen: Zoals u weet is het voor ons zeer belangrijk om op tijd te weten of uw kind(eren) komt(en) tijdens de vakanties. Weten wij al of uw opvang nodig heeft en hoe laat uw kind gebracht wordt tijdens de meivakantie? Geef het komende week door! Dit kan via de mail of whatsapp! Feest/vrije dagen: In verband met de feestdagen is Pumpulunchi gesloten op: * vrijdag 19 april 2019 i.v.m Goede Vrijdag * maandag 22 april 2019 Tweede paasdag * donderdag 30 mei 2019 Hemelvaartdag * vrijdag 31 mei 2019 * maandag 10 juni 2019 tweede Pinksterdag * Buitenspeeldag: woensdag 12 juni 2019 Pumpulunchi gaat in samenwerking met buurthuis de Boemerang de kar trekken voor het organiseren van de buitenspeeldag. Tijd: 13.00-17.00 Tijdens deze middag mogen de kinderen spelletjes op straat spelen. (Planetenlaan) Vind u het leuk om een spel te begeleiden of heeft u ideeën hiervoor? Dan horen wij dat graag!
08-03-2020
Coronavirus: Aanwijzing RIVM voor Noord- Brabant
Het RIVM adviseert inwoners van de provincie Noord-Brabant bij verkoudheid, hoesten of koorts hun sociale contacten te beperken. Dit betekent: blijf thuis. Voor een kinderopvanglocatie kan dit betekenen dat er minder kinderen en minder medewerkers zijn.